Samenstelling

Het dagelijks bestuur van de oudervereniging bestaat uit de volgende leden: Gieneke Kadijk-Dohmen (voorzitter), Christine Pijs (penningmeester), Laurie Moeliker (secretaris), Rob van Ballegoij, Leonie van Berkel, Barbara van Beurden-Vandenberghe, Yvonne Quicken Marieke de Wit, Joris Samson, Linda Verschuren, Anne Bouw, Danielle Voorhoeve-Schurgers, Karina Agema en Doreen Westphal. Sabine Buissink is erbij aanwezig vanuit het docenten team.

Wie zijn wij?

Graag stellen we ons aan je voor. We komen graag met je in contact over leuke ideeën, een vraag, verzoek om bij te dragen of over andere OV-zaken. Je kan ons aanschieten op het schoolplein of een berichtje sturen aan contactOVflora@gmail.com.

Versterking gezocht voor schooljaar 2020/21: Zin om mee te doen?
Vanaf het volgende schooljaar zijn we weer op zoek naar versterking, aangezien sommige groep8-ouders ons dan helaas gaan verlaten. Heb je zin om ons team te versterken, laat t ons weten.